Heb je er wel eens aan gedacht om een eigen praktijk te beginnen? Maar liever niet in je eentje? Dan zijn we op zoek naar jou en hebben we je wat te bieden. 

Wie zijn wij?

Wij zijn een klein team van drie ervaren kinder- en jeugdpsychotherapeuten met ieder een eigen interessegebied en specialisatie. De sfeer kan worden geschetst als plezierig, open en steunend. Onze praktijk is gespecialiseerd in hechtingsproblemen, trauma en psychotherapie bij 0-23 jarigen. Als kern van ons werk zien wij diagnostiek, indicatiestelling, psychotherapie/speltherapie en ouderbegeleiding. Wij bieden degelijk onderzoek en op maat gesneden zorg gericht op kind, ouders en omgeving. De lijnen zijn kort; het contact is persoonlijk. De praktijk bestaat vanaf 2002 en onderhoudt goede contacten met verwijzers, derdelijns instellingen en eerstelijns praktijken. 

Wat bieden wij?

Wie zoeken wij?

Wij zoeken een enthousiaste kinder- en jeugdpsychotherapeut (i.o.) en/of IMH-specialist, die de overstap wil maken naar een eigen vrijgevestigde praktijk en toch in klein teamverband wil werken. We verwachten een warm hart voor en plezier in het vak, zelfstandigheid en collegialiteit.

Ben je nieuwsgierig geraakt?

Neem dan contact met ons op! We beantwoorden je eventuele vragen graag en/of zien je sollicitatie tegemoet. Reageer door te mailen naar:

info@psychotherapiejeugddrachten.nl of bel 0512-545804.